ΓΛΩΣΣΑΡΙ
Από φρέσκα αλατισμένα ψάρια (αντζούγιες). Χρώματος καφέ. Κυρίως ταϊλανδέζικη
είδος σούσι. Είναι φέτες ωμών ή μαγειρεμένων ψαρικών, λαχανικών ή άλλων μπουκιών που τοποθετούνται πάνω σε στρώμα από ρύζι για σούσι
ένα είδος πίτας που γίνεται από χυλοπίτες, γεμιστή με ανθότυρο και σταφίδες. Συνοδεύει κρέας
μαντολάτο
Σοκολατένια μπολ
Υλικά (για 5 μπολ): 2 κουβερτούρες 15 μπισκότα πτι-μπερ φρέσκο γάλα βούτυρο σοφτ μπανάνα ή φράουλες (ανάλογα με την προτίμιση) Εκτέλεση: Λιώνουμε την κουβερτούρα και αφού λιώσει ρίχνουμε λίγο βούτυρο...
Brownie (ατομικά)
Υλικά: 250 γρ. κουβερτούρα 250 γρ. βούτυρο 150 γρ. ζάχαρη 100 γρ. αλεύρι 6 αυγά Εκτέλεση: Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο. Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει το μίγμα. Μέτα...
Γαριδομακαρονάδα του Μητσάρα
Υλικά: 500 γρ. μακαρόνια ό,τι επιθυμείτε 500 γρ. γαρίδες κατά προτίμηση φρέσκιες 1 ποτήρι φρέσκο χυμό ντομάτας 1/2 ποτήρι λάδι 1/2 ποτήρι του κρασιού ούζο ή τσίπουρο 3 σκελίδες σκόρδο αλάτι πιπέρι...